Νέα καταγγελία έρχεται να βαραίνει το προφίλ της δημοφιλούς Ελεν Ντε Τζένερις μετά τα όσα της πρόσαψαν οι συνεργάτες της εκπομπής της “Ellen”

Aυτή τη φορά σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail οι δυσάρεστες αναφορές για την εικόνα της έρχονται από εργαζόμενο στο σπίτι της που ούτε λίγο ούτε πολύ μαζί με όσα έχουν έρθει στο φως συνηγορούν στο ότι είναι τύραννος.

Ο πρώην εργαζόμενος στο σπίτι της μιλά για ατμόσφαιρα στρατοπέδου λέει ότι δεν της ήταν δυσάρεστο μάλλον “απολάμβανε” να κάνει απολύσεις ενώ βασάνιζε τους συνεργάτες της για το όποιο μικρό λάθος.

Ο εφιάλτης μπορούσε να ξεκινήσει από το τίποτα ενδεχόμενα κι από ένα σερβίρισμα φαγητού σε διαφορετικό πιάτο από αυτό που ήθελε μέχρι στην τοποθέτηση του αλατιού σε λάθος σημείο ή σε ένα αφρόγαλα που δεν την ικανοποιούσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η Ντε Τζένερις έβαζε ακόμη και παγίδες προκειμένου να εντοπίζει τυχόν λάθη. Αφηνε σπίρτα πίσω από ντουλάπια ή έκρυβε μαξιλάρια ώστε να βλέπει στη συνέχεια αν θα τα έβρισκε η καθαρίστρια. Το ρεκόρ της ήταν έως και 8 κρυμμένα αντικείμενα με το προσωπικό να κάνει αγώνα ώστε να τα βρει πριν η Ντε Τζένερις επιστρέψει και δει ότι δεν τα είχαν βρει κάτι που θα οδηγούσε στην βέβαιη απόλυση τους.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι που είχαν κατορθώσει να παραμείνουν στην εργασία τους για μεγάλο διάστημα ήταν ελάχιστοι με το αρνητικό ρεκόρ να “κατακτά” οικονόμος που απολύθηκε μετά από μόλις δύο ώρες

“Σε βασάνιζε και εσύ απλά την άκουγες γιατί σε πλήρωνε. Η Έλεν είναι το χειρότερο πρόσωπο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου” λέει χαρακτηριστικά ο πρώην υπάλληλος της. Τα καψώνια ξεκινούσαν από το πρωί με την κωμικό να κάνει λίστα με όσα δεν της άρεσαν το προηγούμενο 24ωρο ζητώντας σε έντονο τόνο να μην επαναληφθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ