Στις αδιανόητες αποκαλύψεις για τον 52χρονο στον Κολωνό στάθηκε o Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της σημερινής εκπομπής. Ο παρουσιαστής πήγε να ανακοινώσει το δώρο στην αρχή, ωστόσο, δεν κρατήθηκε και ξέσπασε.

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεβρομίσει η κόπρος του Αυγεία. Και μιλάμε για τα 213 τομάρια που έμπαιναν στη σειρά, όπως πάμε στην τράπεζα και μπαίνουμε στη σειρά για το γκισέ, για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι. Το άλλο φιντάνι που συνελήφθη, το δεύτερο, είχε τρία κοριτσάκια, το ένα ήταν στην ηλικία αυτού που βίαζε, οι αλήτες», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Μου σηκώνεται η τρίχα, πραγματικά. Υπήρχε ζευγάρι παντρεμένων, έχουν πιάσει οι αστυνομικοί ζευγάρι παντρεμένων, ζευγάρι, εγώ και η γυναίκα μου,  που μαζί προσέγγιζαν το 12χρονο. Δηλαδή, ήθελαν να κάνουν τρίο, το καταλαβαίνετε, με 12χρονο κοριτσάκι. Η ανωμαλία στον ύψιστο βαθμό».

«Συγγνώμη για την έναρξη, αλλά δεν μπορώ, έρχομαι φορτισμένος από τη σύσκεψη. Συγγνώμη για την ένταση», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιάγκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ