Η εκπομπή Europhoria του ΡΙΚ με την Μελίνα Καραγεωργίου συνεχίζει να μας δίνει ειδήσεις για τον διαγωνισμό. Στην σημερινή εκπομπή, ο head of press της κυπριακής αποστολής, Ανδρέας Αναστασίου, επιβεβαίωσε πως την χώρα θα εκπροσωπήσει ομάδα με κυπριακό χρώμα!

Κύπριος καλλιτέχνης στο Τορίνο

Ο Ανδρέας Αναστασίου που είναι ο νεότερος συνθέτης που εκπροσώπησε ποτέ την Κύπρο στον διαγωνισμό (υπογράφει το Σαν Άγγελος Σ’ Αγάπησα, Eurovision 2011), είναι τα τελευταία χρόνια head of press της αποστολής του ΡΙΚ στην Eurovision.

Με την διπλή του αυτή ιδιότητα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ραδιοφώνου του ΡΙΚ, Europhoria. Στην ερώτηση της Μελίνας Καραγεωργίου τι θα ήθελες να δεις από την Κύπρο στον επόμενο διαγωνισμό ο Ανδρέας Αναστασίου εξέφρασε την προσωπική του γνώμη, καταλήγοντας όμως ότι όσα περιέγραψε θα είναι αυτό που θα δούμε στην Eurovision 2022 και μάλιστα ότι ο καλλιτέχνης που θα επιλεγεί θα κάνει όλους τους Κύπριους περήφανους!

Θα ήθελα να δω κάποιον από τα πολλά ταλέντα που έχει η Κύπρος να μας εκπροσωπεί στον διαγωνισμό … και το 2022 αυτό θα συμβεί. Μόλις ολοκληρωθεί η προεργασία που κάνουμε και ανακοινώσουμε τον καλλιτέχνη, είμαι σίγουρος πως όλοι οι Κύπριοι θα νοιώσουν περήφανοι!

Ανδρέας Αναστασίου, head of press της κυπριακής αποστολής στον διαγωνισμό.

Η Μελίνα Καραγεωργίου σχολίασε πως το παραπάνω είναι και μία επιθυμία των fans, με τον Ανδρέα να συμφωνεί. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2017 και τον Hovig, που η Κύπρος θα εκπροσωπείται από κάποιον Κύπριο καλλιτέχνη.

Σε νεότερη επικοινωνία με ανθρώπους του ΡΙΚ μας δόθηκε η επιπλέον διευκρίνιση πως με τον όρο καλλιτέχνη δεν εννοούν απαραίτητα τον ερμηνευτή, αλλά και τη δημιουργική ομάδα (συνθέτη, στιχουργός κλπ), κάτι το οποίο ήδη έχει σχολιαστεί στα media.

Όχι από τον Νικόλα Μεταξά για μία νέα συμμετοχή

Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο Νικόλας Μεταξάς, που ως συνθέτης εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision 2009, με το Firefly, που ερμήνευσε η αδερφή του, Χριστίνα. Ο Νικόλας αν και δήλωσε πως η Eurovision είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, ανέφερε πως δεν τον ενδιέφερε μία νέα εμπλοκή με τον διαγωνισμό, τουλάχιστον σύντομα.

Πηγή: eurovisionfun

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ