Μια ανάσα πριν το τέλος βρίσκεται πλέον το «The Bachelor» και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς γνώρισε τους συγγενείς των κοριτσιών, οι οποίοι τον πέρασαν από… κόσκινο.

Άννα, Αθηνά NY, Ιζαμπέλα και Γιώτα έκαναν τα πάντα για να φτάσουν έως την τελική επιλογή του Εργένη, ωστόσο μία από τις κοπέλες δεν τα κατάφερε.

Πιο συγκεκριμένα, στην Τελετή των Ρόδων, ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να αποχωρήσει από την βίλα, η Ιζαμπέλα.

«Αλέξη μου η ζωή είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις έκανες την λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας είναι έξω… Λυπάμαι το ψέμα νίκησε. Ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου» είπε μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της η Ιζαμπέλα.

Στο πρώτο της μήνυμα στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το «The Bachelor», η Ιζαμπέλα απευθυνόμενη στον Αλέξη Παππά έγραψε: «Σε λάτρευα πριν σε γνωρίσω… και τώρα που σε γνώρισα σε λατρεύω ακόμα πιο πολύ. Σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Είσαι ένας υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος. Κι ας έκανες τη λάθος επιλογή».

Στη συνέχεια η Ιζαμπέλα έστειλε το δικό της μήνυμα τόσο για τη Γιώτα, όσο και για την Άννα που συνεχίζουν στο «The Bachelor».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ