Τη νύχτα μέρα έκαναν Κύπριοι στη χώρα της Μυκόνου για να γλεντήσουν λίγο μετά τον κυπριακό γάμο που έγινε στο νησί των Ανέμων.

Ξεσήκωσαν τη Μύκονο οι Κύπριοι: Ο πιο elegant γάμος του νησιού είναι… made in Cyprus

Ο γνωστός επιχειρηματίας της Λευκωσίας, Ανδρέας Νεοφύτου (ιδιοκτήτης Cito) νυμφεύθηκε τον έρωτα της ζωής του, Βάσια Κυριακίδου, στη Μύκονο σε ένα γάμο, ο οποίος συζητιέται σε όλο το νησί. To ζευγάρι το οποίο είναι 13 χρόνια μαζί πλέει σε πελάγη ευτυχίας και λάμπει από έρωτα. Και μπορεί να φωνάζουν κάποιοι “Nammos Mykonos” αλλά από την άλλη πλευρά οι Κύπριοι ζητοκραυγάζουν παραδοσιακά… “VAmmos Mykonos” (παραλλαγή του ονόματος με τα αρχικά των νεόνυμφων.)

Κουμπάρος του ζεύγους ο αδερφός του Ανδρέα, Χρήστος Νεοφύτου. Ο γάμος γίνεται σε κλειστό κύκλο 100 ατόμων, οι οποίοι ήταν αρκετοί για να ξεσηκώσουν το νησί… στο πόδι τις τελευταίες ημέρες. Ανάμεσά τους και ο γνωστός Dj Andreas Tasoulis, ο οποίος θα αναλάβει την διασκέδαση στο party αλλά και ο food photographer Διονύσης Κωνσταντίνου.

Το γλέντι συνεχίστηκε στο Saint John Hotel στην Αγία Φωτεινή με το γλέντι στο εστιατόριο να ξεσηκώνει το νησί υπό τους ήχους του γνωστού Dj.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας και οι φίλοι του άνοιξαν και λογαριασμό στο Instagram για να μαζέψουν όλες τις στιγμές τους αλλά και site με όλες τις πληροφορίες.

Δείτε βίντεο από το γλέντι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ