Με πολύ γρήγορους ρυθμούς ετοιμάζονται η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της προκειμένου να είναι όλα έτοιμα και στην ώρα τους για την μεγάλη πρεμιέρα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Alpha. Η αγαπημένη παρουσιάστρια με την επιστροφή της στο κανάλι της Κάντζας είναι πιο “super” από ποτέ και ανυπομονεί να καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό με την παρέα της.

Όπως όλα δείχνουν, το πάνελ της “Super Κατερίνα” θα απαρτίζεται από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Χάρη Λεμπιδάκη. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και όλη η ομάδα έχει επιστρέψει στο γραφείο για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την πρώτη “Καλημέρα” της φετινής σεζόν.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ;

Εκτός από τον Γιάννη Πουλόπουλο και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου, δύο ακόμα γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, θα έχει η Κατερίνα Καινούργιου στη “Super Κατερίνα”. Ο λόγος για την Μάρα Μεϊμαρίδη και την Κατερίνα Λένη. Οι δύο κυρίες που κράτησαν τηλεοπτική συντροφιά στην αγαπημένη παρουσιάστρια τις τελευταίες σεζόν θα συνεχίσουν μέσα από το “Super Κατερίνα” να συμβουλεύουν τους τηλεθεατές η μία από την ενότητα περί σχέσεων και μεταφυσικής και η άλλη από την τηλεοπτική κουζίνα.

Πηγή: yupii.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ