Τέλος εποχής για τους Kimye!

Είναι γεγονός πως Κim Kardashian και Kanye West χωρίζουν μετά από 7χρόνια γάμου, κοινής πορείας και τεσσάρων παιδιών.

Αν και φήμες είχαν “κατακλύσει” το διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό, οι δυο τους δεν είχαν κάνει καμία δήλωση ή αινιγματική ανάρτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται και έτσι, το ζήτημα πάντα είχε ένα ερωτηματικό. Παρόλα αυτά, την είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει η ίδια η ίδια η τηλεπερσόνα με μια κίνηση. Ποια είναι αυτή; Η κατάθεση της αίτησης διαζυγίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Οι δυο τους παρά τον χωρισμό, προσπαθούν να τακτοποιηθεί το θέμα σε φιλικό κλίμα και χωρίς να προσβάλλεται το προγαμιαίο συμβόλαιο. Μάλιστα, πηγή αναφέρει πως το πρώην ζευγάρι πλησιάζει σε διακανονισμό και πως προσπαθούν να είναι καλά για να υπάρχει μια καλή σχέση για co-parenting στην συνέχεια.

Η είδηση για την αίτηση διαζυγίου έρχεται έπειτα από μία ταραχώδη περίοδο για το ζευγάρι. Το περασμένο καλοκαίρι όλα έδειχναν ότι βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού, έπειτα και από το δημόσιο ξέσπασμα του ράπερ που κατηγόρησε την Kim Kardashian ότι προσπάθησε να τον κλείσει σε ψυχιατρική κλινική.  Ακολούθησε η επανασύνδεσή τους και πέρασαν χρόνο με τα παιδιά τους. Όμως, τον Ιανουάριο ξαναφούντωσαν οι φήμες περί διαζυγίου, που επιβεβαιώθηκαν τελικά με την κατάθεση της αίτησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ