Ο διάσημος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ νοσηλεύεται με «αμβλύ τραύμα στο στήθος» και πολλαπλά ορθοπεδικά χτυπήματα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με εκχιονιστικό. Εκπρόσωπος του διάσημου ηθοποιού δήλωσε πως ο ηθοποιός της Marvel παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Τζέρεμι Ρένερ, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τα «καλά τους λόγια» στην πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά με το εκχιονιστικό μηχάνημα.

Σε μια σύντομη ανάρτηση στο Instagram, όπου μοιράστηκε μια selfie μέσα από το νοσοκομείο, ο Ρένερ έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας».

Δείτε την φωτογραφία:

Ο Ρένερ απομάκρυνε το χιόνι την Κυριακή, ώστε τα μέλη της οικογένειάς του να μπορέσουν να αναχωρήσουν από την κατοικία του, αφού έκαναν μαζί τις γιορτές, πρόσθεσε η εκπρόσωπός του.

Μέλη της οικογένειάς του ήταν μαζί του όταν συνέβη το ατύχημα.

«Ο Τζέρεμι σημειώνει πρόοδο και είναι ξύπνιος, μιλάει και είναι ευδιάθετος», ανέφερε η Μαστ σε νέα ανακοίνωση που κυκλοφόρησε χθες βράδυ. «Παραμένει στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι συγκλονισμένος από την εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Η οικογένεια ζητά να συνεχίσετε να κάνετε θετικές σκέψεις, ενώ αναρρώνει μαζί με τους οικείους του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ