Το “Don’t Look Up” αποτελεί μια από τις δυνατές ταινίες του Netflix και είναι υψηλά στη δημοτικότητα, ακόμα κι αν οι κριτικές διίστανται. Αποτελεί μια κωμωδία σε σκηνοθεσία Adam Mckey και αφορά δύο επιστήμονες τους οποίους υποδύονται η Jeniffer Lawrence και ο Leonardo Di Caprio, που ανακαλύπτουν ότι ο κομήτης που μόλις παρατήρησαν βρίσκεται σε τροχιά για να έχει μια καταστροφική σύγκρουση με τη γη. Ευοίωνο; Δεν το λες και τόσο!

Συνειδητοποιώντας ότι μια επικείμενη καταστροφή που θα εξαλείψει την ανθρωπότητα από την επιφάνεια της γης είναι προφανής, το ανήσυχο δίδυμο πηγαίνει στον Λευκό Οίκο περιμένοντας μια σημαντική ενέργεια που θα λάβει η κυβέρνηση. Όμως, η Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, που υποδύεται η Μέριλ Στριπ, αποφασίζει να συνεργαστεί με μια εταιρεία για να εξορύξει τον κομήτη αντί να βρει λύσεις.

Αν λοιπόν είσαι από εκείνους που εκτίμησαν την πολιτική σάτιρα της ταινίας ή κάποιος που διασκέδασε με τον τρόπο που μιλά για τη γραφειοκρατία, υπάρχουν ακόμα κάποιες ταινίες που μπορείς να παρακολουθήσεις.

Δες όλες τις προτάσεις με ένα κλικ εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ