Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε Ελληνίδα τραγουδίστρια μέσα από post της στο Instagram.

Ο λόγος για την Ζωή Παπαδοπούλου που πόζαρε δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, γράφοντας: «Το θαύμα έγινε!». Σε λίγους μήνες λοιπόν, η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο σύζυγός της, Θοδωρής Πλεμμένος θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

«Το θαύμα έγινε! Εκεί που δεν το περιμέναμε… Νιώθουμε τεράστια ευγνωμοσύνη και χαρά!!! Κι αν έχω κάτι να πω σε όλα τα ζευγάρια που προσπαθούν, είναι ότι η αγάπη και το δέσιμο τους είναι αυτό που θα τους απελευθερώσει από το άγχος για τον ερχομό ενός παιδιού… Γιατί η πίεση που ασκείται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από παντού είναι μεγάλη… Ακούστε μόνο εσάς, προσευχηθείτε αν θέλετε, και οραματιστείτε τη ζωή σας είτε με ή χωρίς ένα παιδί..

Είτε έρθει είτε όχι η σχέση των ανθρώπων που συναντιούνται και αγαπιούνται είναι ιερή! Και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που τι να κάνουμε τραβάνε το μεγαλύτερο ζόρι, η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, είναι ένας αριθμός και μη μασάτε όταν ακούτε, “δεν έχεις χρόνο βιάσου”, “μόνο με εξωσωματική θα τα καταφέρεις και αν..”, “αν μείνεις έγκυος πως θα τα καταφέρεις με τη δουλειά σου, με τα οικονομικά, με, με ,με”… Οι γυναίκες είμαστε υπερφυσικά όντα, και μπορούμε να κάνουμε θαύματα πάντα..!!! Να το πιστέψουμε αυτό ακόμη κι αν όλα φαντάζουν δύσκολα και θολά..» έγραψε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Τον περασμένο Απρίλιο η Ζωή Παπαδοπούλου είχε βρει το κουράγιο και είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δύο ατυχείς εγκυμοσύνες της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ