Από τη ζωή έφυγε σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός της θρυλικής σειράς Μπέβερλι Χιλς, Joe E. Tata.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον καλό του φίλο και συμπρωταγωνιστή του στη σειρά, Ian Ziering ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτηση θέλησε να τον αποχαιρετήσει χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους πιο “ευτυχισμένους” ανθρώπους με τους οποίους έχει δουλέψει.

«Τους τελευταίους μήνες χάσαμε την Jessica Klein, μια από τις πιο παραγωγικές συγγραφείς και παραγωγούς του 90210, την Denise Douse που έπαιζε την κυρία Teasley, και τώρα είμαι πολύ λυπημένος που ο Joe E Tata πέθανε», έγραψε ο ηθοποιός από το Μπέβερλι Χιλς, Ian Zeiring.

«Ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει ποτέ, ήταν τόσο γενναιόδωρος, είχε σοφία και καλοσύνη. Μπορεί να ήταν στα backstage πολλών σκηνών, αλλά ήταν ηγετική δύναμη, ειδικά για εμάς τα παιδιά, στο πώς να εκτιμήσουμε το δώρο που ήταν το 90210. Το χαμόγελό μου σβήνει σήμερα, αλλά το να χαζεύω όμορφες αναμνήσεις τον φέρνει ξανά στα μάτια μου αλλά και στην καρδιά μου όπου θα είναι πάντα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζόι» έγραψε μεταξύ άλλων ο Ian Zering.

Το 2018, όπως αναφέρει το deadline.com ο Joe E. Tata διαγνώστηκε με τη νόσο του Αλτσχάιμερ, σύμφωνα με την κόρη του, Kelly, η οποία ξεκίνησε έναν λογαριασμό Go Fund Me για να τον ενισχύσει οικονομικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ