Μια νέα ζωή ξεκίνησε για τον Πιέρο Σωτηρίου και την Μαρία Κορτζιά. 

Όπως έγινε γνωστό μέσα στο καλοκαίρι, ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στην Σανφρέτσε Χιροσίμα και έτσι η οικογένεια Σωτηρίου χρειάστηκε να μετακομίσει στην Ιαπωνία.

Ο Πιέρος πάει… Χιροσίμα – Κατά πόσα εκατομμύρια θα γίνει πλουσιότερος;

Η Μαρία Κορτζιά σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο που δημοσίευσε με το σύζυγό της και τα δύο τους αγόρια μέσα στο αεροπλάνο, έγραψε: «Νέα ζωή με τους άνδρες μου».

Δείτε τη φωτογραφία:

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην απογευματινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha Κύπρου, «Με αγάπη Χριστιάνα» την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και instagrammer μίλησε με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους για την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Χαρακτηριστικά, η Μαρία Κορτζιά είχε δηλώσει «Φεύγουμε πάλι! Αυτή τη φορά στην άλλη άκρη του κόσμου. Ο Πιέρος έρχεται τώρα με το καλό για τις υποχρεώσεις της Εθνικής, οπότε τέλη του μήνα φεύγουμε μαζί. Είμαι σχεδόν έτοιμη. Ψυχολογικά είμαι έτοιμη. Ακούω πολύ όμορφα σχόλια, ακούω τα καλύτερα, το βλέπω θετικά, ανυπομονώ, είναι δύσκολο ταξίδι, θέλεις σίγουρα μια ημέρα για να φτάσεις στην Ιαπωνία». Παράλληλα, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός δήλωσε ότι στην αρχή ήταν κάθετη για την μετακόμισή τους στη συγκεκριμένη χώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ