Βιώνουν την απόλυτη ευτυχία ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς στις 12 Ιουλίου έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Ειδικότερα, η σύζυγος του παρουσιαστή της ταξιδιωτικής εκπομπής, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που τους έχει ήδη πάρει το μυαλό.

Ούσα πολύ ενεργή στα social media λοιπόν, η ενθουσιασμένη μαμά, ανέβασε μια φωτογραφία με το μωρό της, στην οποία τη βλέπουμε να τη θηλάζει, ενώ όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε, το στιγμιότυπο τράβηξε ο σύντροφός της.

Στη λεζάντα της έγραψε:

“Όταν έχεις την ευτυχία/τύχη/ευλογία να βιώσεις τον θηλασμό από το πρώτο δευτερόλεπτο της γέννησης του μωρού σου, μόνο τότε καταλαβαίνεις.

Έπιασα την κόρη μου στην αγκαλιά μου αμέσως μόλις γεννήθηκε. Με βοήθησε η μαία μου να την βάλω στο στήθος. Θήλασε και ηρέμησε πάνω μου.

Έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έζησα. Η μοναδική αυτή εμπειρία δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τον γιατρό μου Νίκο Παπανικολάου, την μαία μου Λίλια αλλά και το προσωπικό του Αγ. Λουκά. Δεν ξέρω στα ποσά ευχαριστώ ξεπληρώνεται αυτό που βίωσα.

Επαφή δέρμα με δέρμα, rooming in και θηλασμός κάθε φορά που το ζητάει το μωρουλι.

Υ.γ. Αυτή η φωτό είναι από τους πρώτους μας θηλασμους στον Άγιο Λουκά και φυσικά την τράβηξε ο προσωπικός μου φωτογράφος @ftbletsas (love u baby μου).

Κορίτσια περιμένω να μου γράψετε τις δικές σας εμπειρίες γέννας και θηλασμού γιατί είμαι απόλυτα σε τέτοιο mood και θέλω πολύ να διαβάσω τα μηνύματα σας”.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ