Μια παραμυθένια πρόταση γάμου στη σύντροφό του Χρύσα Παπαλελούδη έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης και εκείνη δε θα μπορούσε παρά να πει το μεγάλο “ναι”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife και της Νίκης Κώτσου, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης ο ηθοποιός ζήτησε από την επίσης ηθοποιό σύντροφό του, να τον παντρευτεί με φόντο το πιο ειδυλλιακό και ρομαντικό σκηνικό: το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στη Βερόνα της Ιταλίας. Εκεί της χάρισε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο που συμβολίζει τα κοινά όνειρά τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, επιθυμία του ζευγαριού είναι να κάνει τον γάμο του το ερχόμενο καλοκαίρι ή φθινόπωρο.

Η πρόταση γάμου έγινε πριν περίπου δυο μήνες με την Χρύσα Παπαλελούδη να δέχεται έκπληκτη την πρόταση γάμου του αγαπημένου της καθώς δεν είχε πέσει τίποτα από όσα εκείνος είχε ετοιμάσει στην αντίληψή της. Πλέον, και οι δυο είναι πανέτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με κάθε επισημότητα χωρίς ωστόσο να βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους η απόκτηση ενός παιδιού.

Ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη γνωρίστηκαν το 2020 στην παράσταση “Η εκδίκηση της ηλίθιας” και 6 μήνες αργότερα συγκατοίκησαν καθώς ένιωσαν ότι δεν έχουν κανέναν λόγο για το αντίθετο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ