Ανατροπή φαίνεται ότι υπάρχει σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Το μεσημέρι του Σαββάτου 14/1 μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, έγινε γνωστή η είδηση της νέας συνεργασίας του παρουσιαστή, με τον ΣΚΑΪ Για την επόμενη χειμερινή τηλεοπτική σεζόν.

Το συμβόλαιο του ΣΚΑΪ και ο Νίκος Μουτσινάς

Ο παρουσιαστής, ενώ όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και έπαιζε και το ενδεχόμενο να μην κάνει τηλεόραση την επόμενη σεζόν, τελικά υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να παραμείνει στην τηλεόραση, αλλά να ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου και να συνεχίσει και το «Καλο μεσημεράκι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ είχαν ένα ραντεβού πριν από τις γιορτές, το οποίο μάλιστα πήγε ανέλπιστα καλά και από ότι φαίνεται θα τον βλέπουμε στην βραδινή ζώνη της τηλεόρασης σε ρόλο φυσικά παρουσίασης, αλλά τι θέμα μπορεί να έχει η εκπομπή του;

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότ η καθημερινή σατηρική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα μπεί στο συρτάρι, απλά ίσως αλλάξει ημέρες και ώρες προβολής, αλλά σίγουρα θα είναι μειωμένο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Λμπιδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να μπούμε ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του και θα συνεχίσει εκεί. Με τι όμως; Με μια βραδινή εκπομπή. Επιθυμία του ήταν να αφήσει το καθημερινό, ωστόσο το “Καλό μεσημεράκι” δεν μπαίνει στο συρτάρι. Υπάρχει σκέψη να συνεχιστεί όχι επι καθημερινής βάσεως, αλλά κάποιες μέρες την εβδομάδα με λίγη περισσότερη διάρκεια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ