Ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της Ελλάδας στον αντίκτυπο και την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η Χριστίνα Μπόμπα, έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα με τον άνδρα της να είναι και αυτός αποκλεισμένος και αυτοπεριορισμένος μακριά της για να μην κολλήσει.

Πάντως, οι δυο τους τηλεοπτικά ξαναβρέθηκαν με τον κόσμο στον “αέρα” της τηλεόρασης και συγκεκριμένα σε κεντρικά δελτία ειδήσεων. Η Χριστίνα Μπόμπα, φιλοξενούμενη του Νίκου Χατζηνικολάου και ο Σάκης Τανιμανίδης του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο παρουσιαστής ανέφερε:

Πρέπει να ξανακάνω εξέταση σε λίγες μέρες, ανάλογα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα κι εγώ τις τελευταίες μέρες είχαμε έρθει σε επαφή με έναν φίλο ο οποίος βγήκε θετικός στον κορωνοϊό. Πήγαμε λοιπόν να κάνουμε την εξέταση, η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα ανέβασε πυρετό πριν από λίγη ώρα, εγώ είμαι καλά. Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κορωνοϊό, το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία.

Την Τρίτη ένιωσε κάποια δέκατα η Χριστίνα τα οποία δεν μας ανησύχησαν. Τρίτη βράδυ μας ενημερώνει αυτός ο φίλος ότι έχει κορωνοϊό, οπότε την άλλη μέρα το πρωί πήγαμε και οι δύο και κάναμε την εξέταση. Δεν μας έδωσαν κάποια φάρμακα. Η συμβουλή που έχω είναι ότι δεν χρειάζονται φάρμακα, εκτός αν επιδεινωθεί η γρίπη. Κρατάμε απόσταση ο ένας από τον άλλον και δεν μπαίνει άλλος στο σπίτι.

Η Χριστίνα Μπόμπα, από το ίδιο σπίτι, σε άλλο δωμάτιο βρέθηκε σε διαφορετικό δελτίο ειδήσεων αναφέροντας:

Δεν είχα έντονα συμπτώματα. Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε πάει στη Αγόριανη με μια παρέα φίλων. Ήρθαμε σε επαφή με έναν φίλο μας, ο οποίος την Τρίτη το βράδυ μας ενημέρωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό. Οπότε, προληπτικά κι εμείς πήγαμε και κάναμε εξετάσεις με τον Σάκη το πρωί της Τετάρτης και το βράδυ που πήραμε τα αποτελέσματα, εγώ ήμουν θετική και ο Σάκης αρνητικός.

Μέχρι σήμερα το απόγευμα είχα μόνο δέκατα, τώρα έχω 37,7, δεν έχω πολύ πυρετό. Έχω λίγους πόνους, μια μικρή εξάντληση. Είμαι καλά, είμαι ψύχραιμη. Είμαι γριπωμένη, έχω αρχίσει να μπουκώνω, με ενοχλεί λίγο ο λαιμός μου, αλλά όχι κάτι έντονο σε συμπτώματα. Αισθάνομαι πως κουράζομαι, αλλά όχι κάτι που να με καταβάλλει πάρα πολύ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ