Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας καλλιτέχνης που χιλιάδες άτομα αγάπησαν τα τραγούδια του. Πλέον, τον παρακολουθούμε στις μικρές μας οθόνες μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Όπως όλοι οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι, βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο έχοντας αφήσει πίσω στην Ελλάδα τις οικογένειες τους. Εσύ ξέρεις ποια είναι η όμορφη γυναίκα του Τριαντάφυλλου;  

Να υπενθυμίσουμε πως ο Έλληνας τραγουδιστής είναι παντρεμένος με τη σύζυγο του από το 2014 και έχουν μαζί δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου ονομάζεται Δήμητρα Σιαμπάνη η οποία στο επάγγελμα είναι γιατρός και έχουν αποκτήσει μαζί τον μικρό Νικόλα.  

Από τις φωτογραφίες μπορούμε να αντιληφθούμε την αγάπη που έχει ο Τριαντάφυλλος προς την οικογένεια του αλλά και το πόσο πρέπει να τους λείπει το τελευταίο διάστημα. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε το «στοίχημα» που είχε κάνει ο Τριαντάφυλλος με τη σύζυγο του πριν να ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης. Εκείνη υποστήριζε πως ο σύζυγος της δεν θα αντέξει ούτε μία ημέρα στο νησί, αλλά όπως ξέρουμε ο Τριαντάφυλλος έχει ήδη κερδίσει το στοίχημα! 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ