Η Τζένιφερ Άνιστον διανύει τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο.

Ο πατέρας της, ο οποίος ήταν βραβευμένος ηθοποιός, πέθανε σε ηλικία 89 ετών στις 11 Νοεμβρίου, αλλά η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε την είδηση του θανάτου του στις 14 Νοεμβρίου.

Η star απέτισε έναν σπαρακτικό φόρο τιμής στον πατέρα της μαζί με μια σειρά από φωτογραφίες τους, ενώ στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε περιελάμβανε πρόσφατες φωτογραφίες και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Τζον Άνιστον να την αγκαλιάζει όταν ήταν μωρό.

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν έχει μιλήσει δημόσια για τον θάνατο του πατέρα της μετά το αφιέρωμα, αλλά τα Χριστούγεννα αναμφίβολα έφεραν αναμνήσεις. Οι δυο τους είχαν τις διαφορές τους αλλά είχαν έρθει ξανά κοντά τα τελευταία χρόνια, με την ηθοποιό να περιγράφει λεπτομερώς πώς τον φώναζε κάθε μέρα στο απόγειο της πανδημίας.

Τζένιφερ Άνιστον

Τη Δευτέρα προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του “John Days of Our Lives” και το τελευταίο στιγμιότυπο ήταν του χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο Τζον Άνιστον, ως Victor Kiriakis. Μάλιστα, έπλεε τ γιοτ του στο ηλιοβασίλεμα.

Στο τέλος του επεισοδίου, απέτισαν φόρο τιμής στον Τζον Άνιστον με ένα μοντάζ από κλιπ του ηθοποιού κατά τη διάρκεια της 37χρονης πορείας του ως τον πολυαγαπημένο χαρακτήρα του έργου.

Τζένιφερ Άνιστον: «Χωρίσαμε με τον Μπραντ Πιτ γιατί δεν θα του έδινα παιδί»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ