Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, την οποία προσπαθούν να προστατέψουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα δύο τους παιδιά, Σάββας και Αναστασία, είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους ενώ δεν έχουμε δει ποτέ τα προσωπάκια τους με την τρυφερή μητέρα να θέλει να τα προφυλάξει.

Πριν από λίγες ώρες, μέσα από Q&A που έκανε η παρουσιάστρια, αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε και μάς προκάλεσε έκπληξη. Η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της βάφτισαν τα παιδιά τους, χωρίς να το μάθει κανείς και κυρίως χωρίς να δούμε φωτογραφίες.

Το λαμπερό μοντέλο, ούσα ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δεν παρέλειψε να δείξει τις μπομπονιέρες από το μυστήριο, σε σχήμα καρδιάς που έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Σε παλαιότερο Q&A, τον Φεβρουάριο του 2022, follower την είχε ρωτήσει γιατί δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα η βάπτιση των παιδιών. Η Δούκισσα δεν έκρυψε πως οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και ταυτόχρονα είχε αποκαλύψει πως το καλοκαίρι θα λάβουν χώρα και οι δύο βαπτίσεις μαζί.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ