Η Δούκισσα Νομικού είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πάντα μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, οι φωτογραφίες της μαρτυρούν ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδος.

Σε κάποιες από τις αναρτήσεις της, τόσο εκείνη όσο και η κόρη της, φαίνονται με μαγιό και βρεγμένα μαλλιά σαν να έχουν απολαύσει μπάνιο στη θάλασσα.

Ίσως, λοιπόν, το 2023 βρει την οικογένεια της παρουσιάστριας σε κάποιο εξωτικό μέρος.
Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού, όπως πρόσφατα αποκάλυψε, λατρεύει πλέον τα Χριστούγεννα και τι καλύτερο από τα ταξίδια αυτή την εποχή.

Η κόρη της παρουσιάστριας

«Δεν ξέρω τι σημαίνουν για εσένα αυτές οι γιορτές. Για τα δικά μου εφηβικά χρόνια σήμαιναν ευκαιρία για… ύπνο και ταβανοθεραπεία. Βλέπεις, αντί να με γλύκαιναν, μου δημιουργούσαν άγχος. Και προσμονή. Για κάτι που δεν ερχόταν. Αλλά περίμενα. Τί ήταν όμως αυτό που περίμενα; Ούτε που ήξερα. (Σε μπέρδεψα , ή με καταλαβαίνεις; )

Μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να αγαπήσω τα Χριστούγεννα. Πλέον, τα βλέπω όλα όχι μέσα από τα δικά μου μάτια που αδικούσαν αυτή τη γιορτή, αλλά μέσα από τα μάτια των παιδιών μου. Και ναι, είδα τη μαγεία. Βρήκα τη ζεστασιά. Την ουσία των ημερών. Κι αν με ρωτάς, έχω ακόμα προσμονή, ακόμα περιμένω. Ξέρεις τί; Μα τον Άγιο Βασίλη φυσικά», έγραψε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ