Ένα παιχνίδι με τους followers της στο Instagram έπαιξε η Δούκισσα Νομικού και στο πλαίσιο αυτού, απάντησε σε ερωτήσεις τους. Όταν ένας follower της ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Δούκισσα έκανε μία αποκάλυψη. Όπως είπε, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης επέλεξε τον παραδοσιακό τρόπο και ζήτησε πρώτα το χέρι της, από τον πατέρα της, Νίκο Νομικό.

«Πώς ανακοίνωσες στους γονείς σου ότι αρραβωνιάστηκες;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε.

«Ο Δημήτρης το ανακοίνωσε, πριν μου κάνει πρόταση γάμου. Μίλησε με τον πατέρα μου, για να μου ζητήσει το χέρι μου» , απάντησε η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μαζί μία υπέροχη οικογένεια και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία.

Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

 

 

View this post on Instagram

 

Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου ❤️ Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα ?? Και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε «Σ’αγαπώ» όσο πιο συχνά μπορούμε. Σ’αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, Χρόνια σου πολλά ❤️ #happybirthdaydaddy #daddysgirl

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ