Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν η Δώρα Χρυσικού η οποία εξομολογήθηκε προσωπικές εμπειρίες σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του Πολιτισμού τις τελευταίες εβδομάδες. Μεταξύ άλλων, μίλησαν και για τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς η Δώρα συμμετείχε στην παράσταση Closer, για την οποία έκανε τις καταγγελίες η Ζέτα Δούκα.

«Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του…».

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα τέτοιου τύπου στα πράγματα. Βλέπεις ότι ξεκινά μια δουλειά με τις καλύτερες προδιαγραφές, με έναν εξαιρετικό θίασο, με ένα υπέροχο έργο και ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα ανάμεσα σε τέσσερις ανθρώπους που λες γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει».

Αναφερόμενη στον εκφοβισμό που έζησε δίπλα από τον Γιώργο Κιμούλη, η Δώρα ανέφερε:

«Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα τεράστιο γιατί».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ