Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” παραχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πραγματικότητα, ενώ πράλληλα εξήγησε γιατί δεν παρευρέθηκε στον γάμο του Άκη Πετρετζίκη.

Ο δημοφιλής σεφ δήλωσε αρχικά ότι στην τηλεόραση η μαγειρική «έχει μπουκώσει», και αποκάλυψε ότι ολοκληρώνει την πορεία του στον ANT1 και αναμένεται να τον δούμε σε νέο τηλεοπτικό σταθμό.

O Δημήτρης Σκαρμούτσος ανέφερε ότι τα reality μαγειρικής δεν πηγαίνουν πλέον τόσο καλά σε ποσοστά τηλεθέασης και ρόλο σε αυτό παίζει το timing, όπως είπε. Μάλιστα, τόνισε ότι «ο κόσμος προτιμά τα σήριαλ από τα reality γενικώς».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην Ελένη Μουστάκη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν βρέθηκε στον γάμο του Άκη Πετρετζίκη, λέγοντας χαρακτηριστικά και με χαμόγελο: «Ούτε στον δικό μου γάμο ήταν. Γιατί να είμαι στον δικό του; Εγώ παντρεύτηκα για τρίτη φορά και δεν το έμαθε κανείς. Ο Άκης το έκανε με τον δικό του τρόπο. Θεωρώ ότι αν θέλει κάποιος να παντρευτεί και να μην το μάθει κανείς, μπορεί να το κάνει».

Στο ακόλουθο απόσπασμα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για την οικογένειά του αλλά και το MasterChef!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ