Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, κατέθεσε μηνύσεις εναντίον των θυμάτων και των μαρτύρων.

Ο δικηγόρος των θυμάτων Γιάννης Βλάχος μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και έκανε λόγο για τρομοκράτηση και επίδειξη επιθετικότητας.

«Η πλευρά του κ. Λιγνάδη, ασκώντας δικαιώματα που της παρέχει ο νόμος, έχει μηνύσει τα θύματα και όλους τους μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και τους δύο εντολείς μου. Από εκεί και πέρα η εξέλιξη αυτών των μηνύσεων θα ξεκινήσει όταν τελειώσει η εκδίκαση των κατηγοριών εναντίον του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη. Οι μηνύσεις αυτές δικονομικά δεν μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξη της δίκης του κ. Λιγνάδη», ανέφερε για αρχή ο Γιάννης Βλάχος.

Σε άλλο σημείο, ανέφερε:

«Η πλευρά Λιγνάδη ιχυρίζεται πως όσα έχουν καταθέσει τα θύματα είναι ψευδή. Εάν ο κ. Λιγνάδης καταδικαστεί, αυτές οι μηνύσεις δεν έχουν καμία τύχη… Εάν αθωωθεί, τότε θα εξεταστεί εάν τα θύματα και οι μάρτυρες είχαν δόλο -και σε ποιο βαθμό- να συκοφαντήσουν και να καταμηνύσουν ψευδώς τον κύριο Λιγνάδη. Θέλω να τονίσω ότι η διαδικασία αυτή σκοπεύει στην κατατρομοκράτηση των θυμάτωνδιότι στη μία περίπτωση από τις δύο που εκπροσωπώ είναι κάτοικοι εξωτερικού».

Ακόμα, ο Γιάννης Βλάχος δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα του mega: «Είναι δικαίωμά του να κάνει τις συγκεκριμένες μηνύσεις μηνύσεις, αλλά η υπεράσπιση του κυρίου Λιγνάδη έχει επιδείξει μία απαράδεκτη επιθετικότητα στα θύματα, όταν προσπάθησε να τα κατασπιλώσει ηθικώς και μάλιστα με κύρια αιχμή την σεξουαλικότητα και την προσωπικότητά τους», κατέληξε ο Γιάννης Βλάχος Βλάχος.

Συντάκτης: Σάββας Μπίτζας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ