Στο “Καλό Μεσημεράκι” της Πέμπτης βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το αγαπημένο μοντέλο και σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, που φέτος τον απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική παρέα της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha πέρα από την εμπειρία του στη “Super Κατερίνα” και τη σχέση του με τη social media star από τη Θεσσαλονίκη επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε στο Νίκο Μουτσινά πως τόσο ο ίδιος, όσο και η Ιωάννα Τούνη θα βρίσκονται στο νέο κύκλο του “J2US”. Όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Κοκλώνης έβαλε τα δυνατά του προκειμένου ο νέος κύκλος του φαντασμαγορικού μουσικού show στη τηλεοπτική στέγη του Alpha να είναι πιο ανατρεπτικός και λαμπερός από ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε: “Θα είμαι στο J2US. Θα το αντέξετε; … Θα είμαι με την Κέλλυ Κελεκίδου … Ναι,θα είναι και η άλλη η κοπέλα (σ.σ η Ιωάννα Τούνη). Κατά το ήμισυ θα είναι όλη η οικογένεια αν το έχεις καταλάβει … Κάνω συνέχεια προετοιμασία για το τραγούδι, προσπαθώ. Μου το αναγνωρίζω ότι έχω θάρρος να το κάνω αυτό το πράγμα … Πάμε για το φιλανθρωπικό σκοπό, για το κέφι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα και τέτοιες κινήσεις πρέπει να τις επικροτούμε” ενώ αναφερόμενος στη συμμετοχή της Ιωάννας Τούνη δήλωσε: “Τουλάχιστον κάποιος στην οικογένεια θα πάει καλά. Αν εξαιρέσεις ότι εγώ δεν θα πάω καλά. Η Ιωάννα έχει πολύ ωραία φωνή … Είναι το μικρόβιό της. Θέλει να τα μπλέξει όλα σε αυτή τη ζωή. Θέλει να ασχολείται με κάτι”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ