Καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων, Δήμητρα Μακρυγιάννη, η οποία μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε το ταξίδι ζωής που έζησε, το επαγγελματικό της πρότυπο αλλά και γιατί κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γάμο της. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Έχω φίλους αλλά λίγους και καλούς. Είμαι πολύ εκφραστικός τύπος, αυτό που έχω μέσα μου θα το εκφράσω.

Άρχισα πριν 12 χρόνια πριν σε μουσικό συνδρομητικό κανάλι, πήγα στο Σίγμα και μετά εδώ και τέσσερα χρόνια είμαι στον Alpha, το οποίο είναι η οικογένειά μου. Περνώ πολλές ώρες στο κανάλι, δεν τις μετράω αλλά δίνομαι ολοκληρωτικά και δεν με απασχολεί πόσες ώρες δουλεύω γιατί είναι μια γλυκιά ξεκούραση.

Έχω περάσει και από την ψυχαγωγία, αλλά έχω καταλήξει στην ενημέρωση, έχω βρει τον εαυτό μου. Λατρεύω αυτό που κάνω και ότι υπάρχει νόημα σε αυτό που κάνει…

Θεωρώ ότι και να κάνει κάποιος (ενημέρωση ή ψυχαγωγία), αν το κάνει με σεβασμό και αγάπη, αυτό θα έχει σημασία. Ο καθένας μπορεί να λέει οτιδήποτε. Θεωρώ ότι πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά μας και να αφήνουμε την δουλειά μας να μιλάει από μόνη της. Κλείνω τα αυτιά μου και δεν ακούω κάποια σχόλια, δεν είναι απαραίτητο να αποδείξεις πράγματα, μπορείς να το κάνεις μέσα από την δουλειά σου.

Για τον άνδρα της ζωής της δήλωσε:

Είμαι στο κλαμπ των παντρεμένων, όπως μας θυμάμαι παλιά, έτσι είμαστε και τώρα. Έχει έρθει η ηρεμία ανάμεσά μας, ακόμη περισσότερο. Η ηρεμία πρέπει να είναι η βάση όλων των σχέσεων. Είμαστε οχτώ χρόνια μαζί και δυο παντρεμένοι. Δεν έχουμε φωτογραφίες μαζί, γιατί δεν το συνηθίζω και δεν του αρέσει και του συζύγου μου, η προβολή.

Όσο για το ταξίδι ζωής και το επαγγελματικό της πρότυπο εκμυστηρεύτηκε:

Mε ενοχλεί η αδικία, η ασέβεια και η απάθεια που υπάρχει γύρω μας. Το ταξίδι που δεν θα ξεχάσω ποτέ, είναι ένα ταξίδι ζωής στην Ζιμπάμπουε με την Action Aid. Βλέπεις μια άλλη πραγματικότητα που δεν πιστεύεις. Με έχουν “σκλαβώσει” τα αθώα βλέμματα των παιδιών. Περνούν πολύ δύσκολα την ζωή τους… Μπορούν να σου αλλάξουν την κοσμοθεωρία τους.Απλά πράγματα για εμάς για εκείνους δεν είναι αυτονόητα. Μας έλεγαν προσέξτε να μην σας δουν με μπουκάλι νερό στο χέρι, γιατί δεν έχουν νερό, είναι πολύ μεγάλα τα επίπεδα ξηρασίας.

Το πρότυπο στην δουλειά μου είναι ο κ. Γιώργος Κασκάνης, είναι άνθρωπος πάνω από όλα και μετά επαγγελματίας. Είναι σαν πατέρας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ