Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής ”Super Κατερίνα” βρέθηκε σήμερα η Δήμητρα Αλεξανδράκη και έκανε την αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

Συγκεκριμένα, η γνωστή instagrammer και επιχειρηματίας αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα. Όταν ρωτήθηκε για τον γάμο της, ο οποίος είχε πει ότι αναβλήθηκε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε «Να σου πω ότι παντρεύτηκα; Να σου πω ότι χώρισα; Δε ξέρω τι από τα δυο είναι καλύτερο να πω για το συγκεκριμένο θέμα» και συνέχισε, «’Η χώρισα ή παντρεύτηκα. Ένα από τα δυο. Το μονόπετρο το φοράω, άρα;».

Τότε οι συντελεστές της εκπομπής παρατήρησαν ότι φοράει και βέρα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να προσπαθεί να αλλάξει θέμα.

«Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παππά και τελειώσαμε. Δε θέλω να το συζητήσω. Μη μου το κάνεις αυτό το πράγμα. Έχω αρχίσει και στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά κι εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα και την πρόταση γάμου.

Καλύτερα να ήξεραν ότι είμαι μόνη. Αν είχες τα social μου θα καταλάβαινες που είναι το κακό. Θέλω να αποφύγω τελείως όλο αυτό το κομμάτι. Αν τον κόσμο τον ενδιαφέρει η Δήμητρα είναι η Δήμητρα. Τίποτα άλλο… Το σημαντικό είναι ότι έχω πάρει την ευλογία που ήθελα για να προχωρήσω. Να το λήξουμε εδώ; Είναι παράκληση» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε την αποκάλυψη στο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ