Η είδηση ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες. Η νεαρή inlfuencer ανακοίνωσε ότι θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της, με μια φωτογραφία φανερά συγκινημένη και με ένα μακροσκελές κείμενο.

Δίπλα στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, στέκεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη που αποτελεί πολύ στενή φίλη του ζευγαριού και γείτονάς τους στην Αθήνα. Το μοντέλο έκανε μια συγκινητική ανάρτηση πριν λίγη ώρα στον λογαριασμό της, με την φωτογραφία που τράβηξαν οι δύο φίλες όταν έμαθαν ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος. Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν το άτομο που ανακοίνωσε στη νεαρή influencer ότι είναι πράγματι έγκυος!

Στην δημοσίευση της φωτογραφίας, έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια: ”16 Μαΐου ! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου ! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία ! 2 άνθρωποι που υπέρ αγαπάω θα γίνουν γονείς ! Μπήκαμε στο γυμναστήριο , πήγαμε στη τουαλέτα , της έδειξα πως να κάνει το τεστ (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει μου το δίνει και ρωτάει ,, ο σταυρός που βγάζει τι είναι ? Έχω μείνει παγωτό , κυριολεκτικά !!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω είσαι έγκυος??? Είσαι έγκυος !! Ναι είσαι έγκυοοοος !!! Είσαι έγκυος !! Είσαι σίγουρα έγκυος !! Θα κανείς μωρό ! Θα γίνεις μάνα ! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας ! Σοκκκ είσαι έγκυος !!!! Βγαίνουμε απ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα ! Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου να έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα !
Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή ! Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι ! Όσο φόβο , άγχος αγωνία κι αν έχετε μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα ! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”
Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε ! Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ”

Δείτε την φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ