Ο Νίκος Ξανθόπουλος βρίσκεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αιγάλεω. Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ο δημοσιογράφος,Τάσος Κοντογιαννίδης, τον επισκέφθηκε και μάλιστα δημοσίευσε στιγμιότυπο σταo facebook.

O Τάσος Κοντογιαννίδης έγραψε για την επίσκεψή του στον Νίκο Ξανθόπουλο και την κατάστασή του, ενώ ανέφερε πως ο Νίκος Ξανθόπουλος είνια διασωληνομένος.

«Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνομένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: “Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!” Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!!
ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ