Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να διοργανώσουν κοινές διακοπές για τις ημέρες του Πάσχα.

Οι δυο τους, ενώ στην αρχή διατηρούσαν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους πλέον έχουν αποφασίσει να μην κρύβονται και απολαμβάνουν τη σχέση τους. Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για τη σχέση του με την τραγουδίστρια: “Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο“.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται για διακοπές στο νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο. Ο γνωστός ηθοποιός και η καταξιωμένη τραγουδίστρια θα αφήσουν για λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και θα αφιερώσουν χαλαρές στιγμές ο ένας στον άλλον.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ