Η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες της μετά το workout της από τον κήπο του σπιτιού της με την ίδια να ποζάρει με snack ανά χείρας και όμορφη διάθεση

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απολαμβάνει να μένει στο σπίτι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από την κουζίνα της έχει δώσει τις συνταγές της στο κοινό της. Η ερμηνεύτρια διανύει μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, ενώ παράλληλα η προσωπική της στο ζωή -στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη-, τής χαρίζει πληρότητηα.

«Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε για δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε “τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”. Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πως είναι να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά-σιγά, γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα ναι αυτό μου αξίζει να το ζήσω. Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

δέσποινα βανδή

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ