Το μεσημέρι της Τρίτης η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στην “Ελένη” και μιλώντας για την ιδιότητά της ως στιχουργός δεν δίστασε να μιλήσει για το τραγούδι που της είχε ζητήσει η Ελένη Μενεγάκη παλιότερα να γράψει για την ίδια.

Η παρουσιάστρια του “Καλύτερα Δε Γίνεται” αποκάλυψε πως φυσικά κι έχει πραγματοποιήσει την επιθυμία της, ενώ το μόνο που λείπει είναι να βρεθεί συνθέτης και τραγουδιστής προκειμένου να ολοκληρωθεί πλήρως.

Χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: “Με ρωτάει πολύς κόσμος τι θα γίνει με το τραγούδι σου. Το θυμάσαι το τραγούδι σου; Τι θα γίνει με το τραγούδι σου που το έχω έτοιμο; Εγώ το έχω ετοιμάσει από εκείνη τη μέρα που στο είχα γράψει. Είναι το τραγούδι σου πανέτοιμο και περιμένει τον συνθέτη του και τον τραγουδιστή του” με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντά χαμογελώντας: “Βεβαίως το θυμάμαι! Είσαι έτοιμη να βρούμε τον κατάλληλο για να μας βάλει τη μουσική; Αν κι εσύ το έχεις φανταστεί και με την μουσική”.

Συμπλήρωσε μάλιστα: “Ποιον συνθέτη; Δεν θα ντραπώ! Θα την χτυπήσω αυτή την πόρτα. Πες μου!” με τη Ναταλία Γερμανού να προσθέτει: “Χτύπα την πόρτα γιατί έχω παράπονα από τηλεθεατές ότι έταξα τραγούδι στην Ελένη και δεν το έγραψα. Όχι! Της το έγραψα. Κάντε ουρά οι συνθέτες και θα επιλέξουμε. Να μας δειγματίσουν 2-3”.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

Όλα είχαν ξεκινήσει στις 24 Νομεμβρίου 2016, όταν η Ναταλία Γερμανού, ανήκοντας στο δυναμικό του Epsilon και σημερινού OPEN, είχε βρεθεί καλεσμένη στην “Ελένη”. Μιλώντας για την ενασχόλησή της με τον στίχο, η Ναταλία Γερμανού της είχε πει on air: “Θέλεις να σου γράψω; Θες να σου γράψω; Πες μου μια ιστορία και θα γράψω ότι το τραγούδι αυτό είναι για την Ελένη και την ευχαριστώ για την έμπνευση. Θα μου τα πεις ιδιωτικώς και θα στο γράψω. Και θα διαλέξουμε και ποιος θέλουμε να το τραγουδήσει. Και συνθέτες φίλους έχουμε…”.

Δείτε όλα όσα έγιναν λίγα χρόνια πριν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ