Δεν θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision τελικά η Καλομοίρα!

Σύμφωνα  με αποκλειστικές πληροφορίες του ελληνικού ΟΚ! αυτό δεν πρόκειται τελικά να συμβεί -τουλάχιστον για φέτος.

Η ομάδα της Καλομοίρας είχε καταλήξει σε δύο πολύ δυνατά τραγούδια για να προτείνει στην ΕΡΤ, τραγούδια των οποίων την παραγωγή είχε καλύψει η ίδια. Και δεν μιλάμε για μια απλή παραγωγή, αλλά για συνεργασία με δημιουργούς που έχουν κερδίσει βραβείο Grammy.

Όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, η Καλομοίρα αποφάσισε να μην καταθέσει τελικά την αίτηση για τον διαγωνισμό το πρωί της Κυριακής, της τελευταίας μέρας δηλαδή που μπορούσε κάποιος να υποβάλλει επίσημα την πρότασή του. Ο λόγος ήταν, καθαρά συναισθηματικός, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον κρατικό φορέα (όχι από το γραφείο τύπου) που την έκαναν να αισθανθεί ότι δεν στηρίζουν την επιλογή της και προτιμούσαν να προωθήσουν μια πιο φρέσκια και νεανική προσέγγιση, όπως πέρσι με τη Stefania -και όχι ίσως μια 36χρονη μητέρα τριών παιδιών.

Πάντως η ίδια ήθελε τόσο πολύ να ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις της στον διαγωνισμό, που είχε κάποτε κερδίσει τις εντυπώσεις και μία από τις καλύτερες θέσεις που έχει πάρει ποτέ η Ελλάδα, που είχε αποφασίσει να μετακομίσει για έναν χρόνο στη Ελλάδα μαζί με όλη την οικογένεια ώστε να αφιερωθεί στον διαγωνισμό. Εξάλλου και πέρσι είχε φτάσει κυριολεκτικά στο παρά πέντε να εκπροσωπήσει την Κύπρο αλλά τελευταία στιγμή το ΡΙΚ αποφάσισε μαζί με την Panik να στείλει την Έλενα Τσαγκρινού. Να επισημάνουμε ότι, η Καλομοίρα ανήκει στο δυναμικό της Heaven.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ