Δηλώσεις στην κάμερα του “Ευτυχείτε” παραχώρησε ο καλός φίλος του Γιώργου Λιβάνη, Χρήστος Σώζος.

Ο Χρήστος, που είναι επίσης τραγουδιστής, “έσπασε” τη σιωπή του και σχολίασε το φετινό Survivor, μεταξύ άλλων και το “πρωταγωνιστικό” ζευγάρι, τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο ίδιος ανέφερε πως δεν νομίζει  ο Γιώργος Λιβάνης να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Μαριαλένα και πως το γεγονός πως μένει αμέτοχος σε όλο αυτό… υποδηλώνει πως δεν τον ενδιαφέρει πια. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως όσα ακούστηκαν λειτούργησαν αρνητικά για τον Γιώργο Λιβάνη, ενώ αποκάλυψε εμμέσως πως ο τραγουδιστής έχει προχωρήσει στα προσωπικά του και είναι μια χαρά.

Όπως ανέφερε:

“Ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι και για τη Μαριαλένα και για την εμπειρία. Για όλο το πακέτο. Τον Γιώργο Λιβάνη τον ξέρω πολύ καλά. Το ότι έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό υποδηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι cool, δεν έχει ασχοληθεί και όλα καλά. Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μαριαλένα. Έχουν ακουστεί όλα αυτά, έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και η αρνητική διαφήμιση για τον Γιώργο με αυτά που έχουν ακουστεί, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί. Έχει να ασχοληθεί με τόσες άλλες. Ο Γιώργος Λιβάνης έχει κάνει… κάτι στην προσωπική του ζωή”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ