Πολλοί διάσημοι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω του ότι πήραν υπερβολική δόση ναρκωτικών. Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της έκανε η Demi Lovato σχετικά με τον εθισμό της στα ναρκωτικά στο παρελθόν. Μέσα από το ντοκιμαντέρ «Dancing With the Devil» αποκαλύπτει ότι το 2018 νοσηλεύθηκε σοβαρά μετά από υπερβολική δόση. Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια είχε βρεθεί αναίσθητη στο σπίτι της και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Η μάχη της όμως με τον εθισμό είχε ξεκινήσει από πολύ νεαρή ηλικία.

Η πρώτη φορά που μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης ήταν στα 18 της χρόνια και όταν βγήκε κατάφερε να μείνει νηφάλια για 6 χρόνια.

«Έπαθα τρία εγκεφαλικά. Έπαθα καρδιακή προσβολή. Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πέντε με δέκα ακόμα λεπτά (ζωής)» λέει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο Associated Press. Ακόμη εμπυστηρεύθηκε ότι η υπερβολική δόση της έχει αφήσει «εγκεφαλική βλάβη», ενώ ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις αυτού του περιστατικού»

Η βλάβη που υπέστει στον εγκέφαλο επηρεάζει την καθημερινότητα της αφού έχει επηρεάσει πολύ την όραση της.

«Δεν οδηγώ γιατί έχω τυφλά σημεία στην όρασή μου. Για πολύ καιρό, δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν μπόρεσα να διαβάσω ένα βιβλίο, κάτι που έγινε δύο μήνες αργότερα, επειδή η όρασή μου ήταν θολή» κατέληξε η τραγουδίστρια.

«Ο σκοπός μου είναι να βοηθήσω άτομα που έχουν βρεθεί στον ίδιο δρόμο, που βρέθηκα και εγώ», λέει μεταξύ άλλων η Demi Lovato.

Το ντοκιμαντέρ «Dancing With The Devil» θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου με αρκετούς διάσημους, μεταξύ των οποίων και ο Έλτον Τζο για να αποκαλύψουν τι συμβαίνει πίσω από τα φώτα της σκηνής. Συγκεκριμένα ο Έλτον Τζον, στο τρέιλερ λέει:

«Όταν είσαι νέος, και είσαι διάσημος, Θεέ μου, είναι δύσκολο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ