Είναι λογικό οι 70,4 εκατομμύρια ακόλουθοι της Shakira στο Instagram, να έχουν απολαύσει αρκετές φορές πρώτοι, τις μοναδικές φωτογραφίες που ανεβάζει η star, τόσο από επαγγελματικές όσο και από προσωπικές της στιγμές.

Με την τελευταία, να αφορά ξεκάθαρα την οικογένειά της, καθώς στη νέα της δημοσίευση η ίδια, χορεύει στο Tik Tok μαζί με τους δύο γιους της, τον 8χρόνο Milan και τον 6χρόνο Sasha, που έχουν μεγαλώσει αρκετά.

Αυτό που θα παρατηρούσε κανείς είναι πως και οι δύο έχουν τις χορευτικές της ικανότητες, αλλά και πως το πόσο πολλοί μεγάλωσαν, ειδικά ο Milan την έχει φτάσει σχεδόν στο ύψος, καθώς είναι ίδιος ο πατέρας του και ο μικρός μοιάζει στη Shakira, θα λέγαμε πως τα έχουν μοιράσει.

Δείτε το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/CTPq9Fqj7PS/?utm_source=ig_embed

Να θυμίσουμε ότι η Shakira και ο Pique είναι μαζί από το 2011, και η τραγουδίστρια, πολλές φορές στο παρελθόν είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως εργαζόμενη μητέρα, καθώς είχε χρειαστεί να λείπει από την οικογένειά της, για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σημειώνοντας σε μια από της συνεντεύξεις της στο παρελθόν πως, «Μερικές φορές δεν μπορούσα να δω τους γιους μου για ένα μήνα ή και περισσότερο. Είναι πολύ δύσκολο αυτό. Όμως, φροντίζαμε να επικοινωνούμε συχνά μέσω FaceTime και τους βλέπω έστω με τον τρόπο αυτό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ