Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021 “Last Dance” που ερμηνεύει η Στεφανία Λυμπερακάκη. Μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ERTFLIX πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια προβολή του επίσημου video clip της συμμετοχής μας, το οποίο αποτελεί δημιουργία του σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα.

Η 18χρονη ταλαντούχα Στεφανία, που και φέτος επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα μετά την περσινή ακύρωση του διαγωνισμού, θα τραγουδήσει στη σκηνή του Ρότερνταμ ένα δυναμικό, dance κομμάτι, με έντονα τα ’80s στοιχεία, και το οποίο φέρει την υπογραφή των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

«Last dance»: «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή» το αισιόδοξο μήνυμα του video clip! 

Τo video clip του «Last dance»,  επιχειρεί κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Να σχολιάσει μ’ έναν παραμυθένιο τρόπο όλα όσα ζούμε τους τελευταίους μήνες, με την υπενθύμιση ότι, ακόμη και τις χειρότερες δυσκολίες στη ζωή, πάντα μπορεί να τις νικήσει η ελπίδα.

«Χρησιμοποιώντας στοιχεία από την ελληνική μυθολογία, όπως τον Πήγασο και τον Άτλαντα, δοσμένα μ’ έναν ονειρικό, αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονο τρόπο», αναδεικνύεται το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού, που είναι η φράση «Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή».  Γι’ αυτό και κλείνει με «το φως που πάντα νικάει το σκοτάδι», καλώντας όλους μας να παραμένουμε αισιόδοξοι και να έχουμε την πίστη ότι σύντομα θα είναι παρελθόν ακόμη και η πρωτόγνωρη δοκιμασία που βιώνει όλος ο πλανήτης.

Δείτε το music video:

https://www.ertflix.gr/eurovision21/stefania-last-dance/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ