Καλεσμένη στο Happy Day βρέθηκε η Δανάη Παππά, η οποία πρωταγωνιστεί στο «Σασμός» ως Θεοδώρα και μίλησε τόσο για την προσωπική ζωή της όσο και για τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς του ALPHA.

Συγκεριμένα, η τηλεοπτική «Θοδώρα» μίλησε για τα όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια, μετά την απόπειρα δολοφονίας του «Αντώνη» στον γάμο του με τη «Μαρίνα», αλλά και για την εξέλιξη της σχέσης της «Αργυρώς» και του «Αστέρη».

«Θέλω να τα καταφέρουν με τη “Μαρίνα” και να ζήσουν τον έρωτα όπως τους αξίζει. Η “Μαρίνα” είναι ένας πολύ πονεμένος χαρακτήρας. Νομίζω πως αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά», είπε η Δανάη Παππά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι: «Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Δεν θα είναι το τέλος της σειράς ο γάμος της “Αργυρώς” με τον “Αστέρη”. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει. Δεν ξέρουμε αν η σειρά θα πάει για τρίτη σεζόν. Είμαστε σε συζητήσεις».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στις 21:00 στον ALPHA Κύπρου;

Ο Αντώνης είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης στηρίζει την Αργυρώ που φοβάται μήπως ο Αστέρης τα πάρει πάλι όλα πίσω. Ο Μαθιός ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη. Η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη. Οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει. Η Τζένη κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στο Νικηφόρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ