Ευχάριστα τα νέα για τη Δανάη Μιχαλάκη, την ταλαντούχα ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες» και τον αγαπημένο της, ταλαντούχο ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Παπαγεωργίου.

Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Η Δανάη και ο Γιώργος, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» παντρεύονται αύριο, Παρασκευή 4 Ιουνίου, στη Σύρο, σε κλειστό κύκλο. Στο γάμο θα είναι εκλεκτοί καλεσμένοι, ανάμεσά τους και οι τηλεοπτικές αδερφές της Δανάης, η Έλλη Τρίγγου και η Μαρία Κίτσου.
Η Σύρος είναι ο τόπος καταγωγής της ηθοποιού, Δανάης Μιχαλάκη. Σε μία σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου τον περασμένο Ιανουάριο,  μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη σύντροφό του Δανάη Μιχαλάκη.

«Εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση ή το θέατρο. Δούλευε σερβιτόρα και ξαφνικά  στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το casting για τις Αγριες Μέλισσες και μετά ήρθαν όλα τα άλλα. Είναι μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί, γιατί τη γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς. Είναι ένα κορίτσι που της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου»,  είχε τονίσει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ