Δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό” και στον Θάνο Κλωνόπουλο, παραχώρησε ο φετινός νικητής της Eurovision, Damiano David.

Ο εκπρόσωπος της Ιταλίας, κατάφερε να κάνει την Ευρώπη να “παραμιλά” και πλέον να θεωρείτε sex symbol.

Ο ίδιος καλέστηκε να δώσει εξηγήσεις, για το εάν έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του προγράμματος, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά και να αποκαλύπτει πως έγιναν τα πράγματα. Ο frontman των “Maneskin” ανέφερε την δική του εκδοχή, έστειλε μήνυμα και ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στους Έλληνες για την στήριξη τους και έκανε αποκαλύψεις.

Ο 22χρονος rockstar ανέφερε πως έχει επισκεφτεί την Ελλάδα, μίλησε Ελληνικά και τόνισε στις Ελληνίδες που είναι “ερωτευμένες” μαζί του… πως είναι δεσμευμένος.

Όπως ανέφερε:

“Καλημέρα, καλησπέρα! Δεν ξέρω κάτι άλλο να πω στα Ελληνικά! Ναι, έχω έρθει στην Ελλάδα και γιατί όχι, θα ξαναέρθω. Είναι φανταστικό! Σας ευχαριστώ όλους! Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που μας ψήφισαν. Τα καταφέραμε! Είμαι ήδη μεθυσμένος! Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι θέλω να κοιμηθώ, είμαι πολύ κουρασμένος. Αύριο το πρωί νομίζω ότι θα συνειδητοποιήσω τι έχουμε καταφέρει. Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό, θα γιορτάζουμε για μία ολόκληρη εβδομάδα! Θέλω να πω ότι ο Thomas έσπασε ένα ποτήρι. Κοίταξα κάτω και είπα τι έγινε Thomas; Το ξέρω ότι φάνηκε σαν κάτι άλλο αλλά ποτέ δεν έχω κάνει χρήση κοκαΐνης στη ζωή μου. Το ορκίζομαι εδώ και τώρα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ