“Χρυσό” στο Instagram ο Ιακωβίδης – Πήρε 200.000 followers σε δυο ημέρες

Aυτός είναι ο πιο επιτυχημένος… influencer σε Ελλάδα και Κύπρο

«Συγγνώμη για το τρέμουλο της φωνής, είναι οι τελευταίες στιγμές μου στην εθνική ομάδα. Η επίδοση δεν αντικατοπτρίζει το 100%. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα μετά Ευρωπαϊκό κατά το διάστημα Απριλίου-Μαΐου. Ήρθα μόνο μ’ ένα μήνα βαριά προπόνηση. Έκανα παραπάνω κιλά απ’ αυτά που έκανα τελευταία στην προπόνηση και δεν μπορώ να έχω παράπονο. Διαλέξαμε να μπούμε σε μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητες μας, αλλά μείναμε από δυνάμεις.

Δεν κλαίω από στεναχώρια, επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω. Θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου, να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω» είπε με λυγμούς ο Θοδωρής Ιακωβίδης και συγκλόνισε το πανελλήνιο και το παγκύπριο πριν από λίγες ημέρες.

Ο κόσμος αγκάλιασε τα λόγια του αθλητή και ήθελε να του δείξει την ευγνωμοσύνη και την αγάπη του μέσα από τα social media.

Ίσως η πιο μεγάλη επιτυχία στην πορεία του δεν είναι το μετάλλιο αλλά… η τεράστια αποδοχή του κόσμου και η αγάπη – προβολή του αθλήματος μέσα από την πράξη του.

Η προσπάθεια απέδωσε καρπούς και στο Instagram, αφού οι followers του Θοδωρή Ιακωβίδη αυξάνονται με απίστευτους ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος πριν κάνει τις επίμαχες δηλώσεις είχε περίπου 3.000 followers. Δυο ημέρες μετά και κάτι ώρες ξεπέρασε τους 200 χιλιάδες followers