Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου θα γίνουν γονείς καθώς αναμένουν σε λίγους μήνες να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους. Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής που το πρωί της Πέμπτης, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day.

Χρίστος Αντωνιάδης: Θα γίνει μπαμπάς- Η σύζυγός του κυοφορεί δίδυμα

«Είμαστε σε μία πολύ ωραία φάση με τη γυναίκα μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τελικά τα καταφέραμε και περιμένουμε. Είμαστε 14 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Και πρόσθεσε: «Έβλεπα τα μάτια της και ότι η καρδούλα της ήθελε να κάνει παιδί. Καταβάλαμε περισσότερες προσπάθειες και πράξαμε ό,τι είναι δυνατόν για να συμβεί. Κάναμε εξωσωματική, δεν είναι κακό να το πούμε. Θέλω να δώσω κι ένα μήνυμα στον κόσμο. Από ό,τι έμαθα εκ των υστέρων είναι ότι είναι μία διαδικασία που αφορά πολύ κόσμο. Θυμάμαι ότι περίμενα στο σαλόνι του κέντρου αναπαραγωγής και να βλέπω ουρές. Πολύ κόσμο. Δεν είχα φανταστεί ότι ο κόσμος δυσκολεύεται και υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα».

Αποκάλυψε ότι η σύζυγός του βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. «Η γυναίκα μου είναι στον τρίτο μήνα, θέλω να είμαι ψύχραιμος γιατί αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχουν τελειώσει οι δυσκολίες. Η γυναίκα μου είναι πιο ενθουσιώδης αλλά εγώ προτιμώ να κρατήσω τις ισορροπίες. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι η Αφροδίτη είναι έγκυος, είπα «ωχ» γιατί είναι δύο. Η γυναίκα μου πετάει σε πελάγη ευτυχίας. Ήθελα να πω σε όλους να κάνουν μία θετική σκέψη για να πάνε όλα καλά».
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ