Βαρύ πένθος για τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκο Τορναρίτη και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορου Τορναρίτη.

Όπως γνωστοποιήθηκε από τον Νίκο Τορναρίτη με σχετική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σήμερα το πρωί “έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας τους, Γιώργος Τορναρίτης σε ηλικία 84 ετών.

Πριν από λίγο, δημόσια θέλησε να τοποθετηθεί και ο επιχειρηματίας και να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματα του για το δυσάρεστο γεγονός. Ο ίδιος ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία με τον αποθανόντα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook και εναπόθεσε ένα συγκινητικό μακροσκελές κείμενο, όπου περιέγραψε την στιγμή που έμαθε πως ο πατέρας του αναχώρησε για την γειτονιά των αγγέλων.

Όπως έγραψε:

“Καλό Ταξίδι πατέρα, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Πάντα θα σε σκέφτομαι μα προπαντός θα σε Αγαπώ, πάντα με τον δικό μου τρόπο, όσο μπορώ… Αφιερωμένο σε εσένα εκεί ψηλά στον ουρανό: Ο Χριστόφορος δάκρυσε μόλις είδε τον γιατρό να βγαίνει από το χειρουργείο. Είπε: “Πώς είναι ο πατέρας μου; Θα γίνει καλά ; Πότε μπορώ να τον δω; “Ο χειρούργος : «Λυπάμαι. Κάναμε ό, τι μπορούσαμε , αλλά ο πατέρας σας δεν τα κατάφερε . “Ο Χριστόφορος : “Γιατί ο πατέρας μου να πάει; Δεν με ενδιαφέρει πια ο Θεός ; Πού ήσουν, θεέ μου , όταν ο πατέρας μου σε χρειάστηκε; “Ο χειρουργός ρώτησε, “Θα θέλατε να μείνετε λίγο με τον πατέρα σας ; Μία από τις νοσοκόμες θα είναι μέσα σε λίγα λεπτά. “Ο Χριστόφορος ζήτησε από τη νοσοκόμα να μείνει λίγο μαζί της, ενώ έλεγε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του. Χάιδευε τα υπέροχα πυκνά σγουρά μαλλιά του και τον φιλούσε στο μέτωπο.Ο Χριστόφορος έφυγε από το Νοσοκομείο για τελευταία φορά.Έβαλε την τσάντα με τα υπάρχοντά του πατέρα του στο διπλανό κάθισμα του αυτοκίνητο και έφυγε για στο σπίτι . Η διαδρομή ήταν πολύ δύσκολη. Έφτασε σπίτι , και γύρω στα μεσάνυχτα, ξύπνησε.Δίπλα από το κρεβάτι του ήταν ένα γράμμα:” Παιδί μου,Ξέρω ότι σε είχα εγκαταλείψει στα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής σου, όταν ήσουν ακόμα μωρό .

Εσύ όπως όλα τα παιδάκια θα ήθελαν τον πατέρα τους δίπλα τους σε αυτά τα δύσκολα χρόνια…Γιε μου , τώρα έγινες άντρας, βγες έξω και να πάρεις αυτά πού δικαιούσαι, αλλά να είσαι πάντα έτοιμος να δεχτείς κτυπήματα, μην λυγίσεις ποτέ, μην ρίχνεις ευθύνες λέγοντας πως δεν είσαι αυτός πού θα έπρεπε να είσαι λόγο του πατέρα σου, λόγο αυτού , αυτής, οι οποιουδήποτε άλλου, μόνο η δειλοί συμπεριφέρονται έτσι και εσύ δεν είσαι αυτός, είσαι καλύτερος, πιο άξιος.Ξέρω ότι θα μου λείψεις. Αλλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, δεν θα σταματήσω να σε Αγαπώ ποτέ ,και ακριβώς γιατί δεν είμαι εδώ για να σου πω σε ‘αγαπώ, Θα σε ‘αγαπώ για πάντα, παιδί μου, κάθε μέρα και περισσότερο. Κάποια μέρα θα δούμε ο ένας τον άλλον και πάλι.Οι άγγελοι είναι τόσο καλοί. Μου αρέσει να τους βλέπω να πετούν . Και, ξέρεις ; Ο Ιησούς δεν μοιάζει με καμία από τις εικόνες του. Ωστόσο, όταν τον είδα, ήξερα ότι ήταν αυτός. Ο ίδιος ο Ιησούς με πήρε για να δω τον Θεό! Και μάντεψε τι, παιδί μου; Κάθισα στα γόνατα του Θεού και του μίλησα , σαν να ήμουν κάποιος σημαντικός. Ήταν όταν του είπα ότι ήθελα να σου γράψω μια επιστολή, να σου πω αντίο . Αλλά ήξερα ήδη ότι δεν επιτρέπεται. Λοιπόν, ξέρεις γιε μου ; Ο Θεός μου έδωσε λίγο χαρτί και το προσωπικό του στυλό για να σου γράψω αυτό το γράμμα. Νομίζω πως Γαβριήλ είναι το όνομα του αγγέλου ο οποίος πρόκειται να σου φέρει αυτή την επιστολή.Ο Θεός μου είπε να σου δώσω την απάντηση σε ένα από τα ερωτήματα σου: «πού βρισκόταν όταν τον χρειάστηκες;” Ο Θεός είπε ότι ήταν στην ίδια θέση με εμένα, όπως ήταν ο γιος του ο Ιησούς στον σταυρό. Ήταν εκεί, όπως είναι πάντα κοντά μας.Πρέπει να δώσω στον Θεό πίσω την πένα του τώρα. Χρειάζεται να γράψει κάποια άλλα ονόματα στο Βιβλίο της Ζωής. Απόψε θα δειπνήσω στο τραπέζι με τον Ιησού . Είμαι σίγουρος ότι το φαγητό θα είναι τέλειο.Ω, σχεδόν ξέχασα να σου πω. Δεν βασανίζομαι πια. Ο πόνος έχει φύγει. Είμαι χαρούμενος γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο περισσότερο και ο θεός δεν άντεχε άλλο να με βλέπει να υποφέρω . Για αυτόν τον λόγο έστειλε τον άγγελο να έρθει να με πάρει . Ο άγγελος μου είπε πως είμαι κάτι ξεχωριστό !Τι λες για αυτό;Για πάντα μαζί…Ο πατέρα σου !!”

Δείτε την ανάρτηση:

Καλό Ταξίδι πατέρα, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.
Πάντα θα σε σκέφτομαι μα προπαντός θα σε Αγαπώ, πάντα με τον δικό μου τρόπο,…

Posted by Tornaritis Christoforos on Thursday, August 6, 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ