Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναπολεί ένα από τα ταξίδια του στη Νέα Υόρκη που είχε πραγματοποιήσει το 2017 και σήμερα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram νέα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του εκεί.

Οι φωτογραφίες διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους σε low key τόνους και αναδεικνύουν την ομορφιά της πόλης μέσα από ένα παράθυρο. Το παράθυρο στο οποίο φωτογραφίζεται ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αντικατοπτρίζει το είδωλό του, προσδίδοντας στις λήψεις μια έντονα νοσταλγική διάθεση. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το χέρι του Κοσμά Κουμιανού.

Τα ταξίδια στη Νέα Υόρκη είναι συχνά για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και γυρισμάτων είτε για λόγους αναψυχής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός σεναριογράφος και σκηνοθέτης ετοιμάζει τη νέα του σειρά στο MEGA με τίτλο “Ο Δάσκαλος”, στην οποία θα εμφανιστούν ηχηρά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως η Μαρία Καβογιάννη και η Χαρούλα Αλεξίου.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ταξίδι του ακολούθως:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η υπόθεση της νέας του σειράς

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ