Συμπληρώνονται σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου δύο χρόνια από την ημέρα που ”έφυγε” από τη ζωή η σπουδαία Κύπρια ηθοποιός, Άλκηστις Παυλίδου.

Η κόρη της, Χριστίνα Παυλίδου, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση εις μνήμην της μητέρας της και συγκίνησε πολύ τους ακόλουθούς της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία είναι η μητέρα της με τα εγγόνια της και έγραψε: 

«Λατρεμενη… δύο χρόνια μακριά μας, αλλά και τόσο κοντά μας! Στη καρδιά, στη σκέψη, στην προσευχή μας! Το άκουσμα μιας αγαπημένης σου μελωδίας, μια φωτογραφία σου, μια σκηνή από κάποιο έργο που έπαιξες, το άρωμα σου που εξακολουθεί να μυρίζει το μαντήλι σου, η φευγαλέα θύμηση ενός αστείου περιστατικού που σε έκανε να γελάσεις με την καρδιά σου, ο δρόμος έξω από το ογκολογικο που περνώ κάθε μέρα, αλλά κυρίως μια κουβέντα από κάποιο άγνωστο η κάποιο φίλο που να μας υπενθυμίζει ποσο καλός, δοτικος και υπέροχος άνθρωπος υπήρξες μαμα μου, είναι αρκετά για να κατακλείσουν την ψυχή μου με χιλιάδες αναμνήσεις που άλλες πονάνε και άλλες με κάνουν να χαμογελώ και να νιώθω περηφάνια και τιμή που υπήρξες η μαμα μας!!Αιώνια σου η μνήμη μανουλλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ