Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη είχε συμφωνήσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ιφιγένειας στη παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι», η οποία φέτος το καλοκαίρι θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 19 και 20 Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου.

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη αποχώρησε από την παράσταση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστός ο λόγος, ενώ η παραγωγή με ανακοίνωσή της γνωστοποιήσε ότι τη θέση της αναλαμβάνει η Μαρία Πετεβή τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” και τον ρόλο της Πηνελόπης.

Ιφιγένεια εν Αυλίδι: Η ανακοίνωση της παραγωγής για την αντικατάσταση

Την Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη, ένα από τα κορυφαία κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, παρουσιάζει η 5η Εποχή Τέχνης σε συνεργασία με την Ars Aeterna. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Θέμης Μουμουλίδης.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 19 και 20 Αυγούστου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου και θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Τους ρόλους ερμηνεύει, ένα σύνολο εξαιρετικών ηθοποιών.

Στο ρόλο της Ιφιγένειας η Μαρία Πετεβή μια από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της νεότερης γενιάς ηθοποιών. Λάζαρος Γεωργακόπουλος (Αγαμέμνων) , Παντελής Δεντάκης (Πρεσβύτης – Αγγελιαφόρος) , Ιωάννα Παππά ( Κλυταιμνήστρα), Άκης Σακελλαρίου (Μενέλαος) , Γιώργος Χρυσοστόμου (Αχιλλέας), Ιουλία Γεωργίου, Σοφία Κουλέρα, Ειρήνη Λαφαζάνη, Ιωάννα Λέκκα, Λένα Μποζάκη, Αγγελική Νοέα, Δανάη Πολίτη, Βικτώρια Φώτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ