Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης πραγματοποίησαν ένα ταξίδι διαφορετικό από τα άλλα καθώς άφησαν τις παραλίες της Μυκόνου και βρέθηκαν στην παγερή αλλά μαγευτική Ισλανδία. Το ζευγάρι βρέθηκε στη blue lagoon με τα ζεστά μπλε νερά της και απόλαυσε το μπάνιο του ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά.

Η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνει ερωτευμένη με τον τόπο και γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: “Από χθες βρισκόμαστε στην Ισλανδία! Δεν περίμενα να μαγευτώ τόσο από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σ’ αυτή τη βγαλμένη από άλλο πλανήτη χώρα! Το πρόγραμμα έχει 6 μέρες road-trip και η πρώτη μας στάση ήταν το μαγευτικό blue lagoon με τα ζεστά του μπλε νερά που βγαίνουν από 2000 μέτρα κάτω από τη γη! Μέσα ζέστη έξω κρύο και η αίσθηση είναι μοναδική ! Μέσα σε μια μόνο μέρα είδαμε τόσα πράγματα, που ανυπομονώ να τα μοιραστούμε μαζί σας”.

Στο ταξίδι του ζευγαριού αντέδρασε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με ένα απρόσμενο insta story από βιντεοκλήση του με τον παρουσιαστή. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολιάζει χιουμοριστικά ότι ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται στο κρύο, ενώ εκείνος κάνει μάσκες προσώπου με την Ιωάννα Τούνη στο σπίτι τους.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ