Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής βιώνουν τους τελευταίους μήνες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αφού σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Όπως το ίδιο το ζευγάρι είχε αποκαλύψει, ο δρόμος για να αποκτήσουν παιδί δεν ήταν καθόλου εύκολος. Για το περιστατικό αυτό κλήθηκε να μιλήσει η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” που θα προβληθεί αύριο.
Μεταξύ άλλων η εγκυμονούσα ανέφερε:

Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο.

Μάλιστα, σε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στο “Happy Day”, η Χριστίνα Μπόμπα περιγράφει τη στιγμή που για πρώτη φορά είδε τον Σάκη να “λυγίζει”, όταν έμαθε τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα η μέλουσα μητέρα είπε:

Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο. Είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί. Έβαλα ανοιχτή ακρόαση. Ρώτησα αν είμαι έγκυος και μου λέει, “πιο έγκυος δε γίνεται”. Ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που τρία χρόνια ήταν βράχος και με στήριζε και δεν έβγαζε συναίσθημα… Πρώτη φορά τον είδα να λυγίζει συναισθηματικά. Συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και κατάλαβα πως η χαρά του ξεχειλίζει από παντού.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ