Ένα εντυπωσιακό και παραμυθένιο πάρτι γενεθλίων για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης της διοργάνωσε η Χριστιάνα Θεοδώρου.

Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από το πάρτι της κόρης της με θέμα την ηρωίδα Elsa, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έφτιαξε μαζί με την κόρη της την τριώροφη τούρτα «Frozen».

Στην ανάρτηση που έκανε, έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια: «Η πριγκίπισσα μου έγινε 2 επίσημα με χαρές και πανηγύρια. Με τραγούδια και χαμόγελα και γέλια δυνατά όπως της αξίζει. Το θαυματάκι μου γιόρτασε επιτέλους τα γενέθλια της. Αυτό το θαύμα που αξίζει να γιορτάζει κάθε μέρα. Αυτό το θαύμα που αξίζει να το γιορτάζουμε κάθε μέρα και κάθε στιγμή. Και το ευχαριστήθηκε και το έζησε και το χάρηκε με τη ψυχή της.

Και αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να νιώσω, να τη βλέπω να τα γιορτάζει όπως θέλει και με οποίους και όσους θέλει.. Να μας ζησεις πριγκίπισσα μου, καρδιά της καρδιάς μου. Να μας ζήσεις θαύμα μου, έρωτα μου. Να μας ζήσεις. Υ.Γ. Ναι ναι όπως της υποσχέθηκα κάναμε μαζί την 3πατη τούρτα της στο θέμα που ήθελε. Και φτιάχτηκε με τοση αγάπη όση δεν μπορείς να φανταστείς».

Δείτε την όμορφη ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ