Η «βασίλισσα» της παρουσίασης, Χριστιάνα Αριστοτέλους, μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου για το περιοδικό DownTown, για την δύσκολη περίοδο της “καραντίνας”, τα πρώτα γενέθλια του γιου της και τις οικογενειακές στιγμές εν μέσω πανδημίας.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα”, εκμυστηρεύτηκε  την δύσκολη επικοινωνία που είχε με την μητέρα της αλλά και πως αντιμετώπισε τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Σου ήταν παράξενο να οδηγείς κάθε μεσημέρι προς τα studio του Alpha, στα Λατσιά, σε άδειες σχεδόν λεωφόρους;

Πολύ! Σχεδόν τρομακτικό. Το πιο παράξενο, όμως, ήταν που δεν μπορούσα να πηγαίνω στη μητέρα μου όλο αυτό τον καιρό – ήταν μια διαδρομή που έκανα καθημερινά. Δεν μπορούσα να δω την αδελφή μου, τα μωρά… Ήταν πολύ περίεργο.

Η επικοινωνία με τη μητέρα σου πώς γινόταν;

Μέσω viber κυρίως, για να τη βλέπω. Έχουμε ένα οικογενειακό group, το οποίο μας κράτησε -όσο γινόταν- σε συνεχή επαφή: με συνταγές, βιντεάκια, κουβέντες… Ακόμη και τα πρώτα βήματα του Αντρέα, η οικογένειά μου τα είδε από βίντεο, στο viber. Ο Αντρέας περπάτησε μέσα στην καραντίνα, ενώ μέσα στον εγκλεισμό γιορτάσαμε και τα πρώτα του γενέθλια. Είναι ενός έτους πια.

Πρώτα γενέθλια εν μέσω εγκλεισμού; Θα ‘χει να το λέει όταν μεγαλώσει…

Ναι! Χρησιμοποιήσαμε το zoom, ήμασταν μαζεμένοι οι τέσσερις μας -ο Γιώργος, η Μελίνα, ο Αντρέας κι εγώ- τραγουδήσαμε το «happy birthday» και σβήσαμε το κεράκι. Την ίδια μέρα έχει και τα γενέθλιά του ο πατέρας μου, οπότε τα κάναμε όλα διαδικτυακά. Πρωτότυπα γενέθλια, πράγματι! Με τρόλαραν, μάλιστα, στην οικογένεια ότι στο μέλλον ο Αντρέας θα είναι ενοχλημένος με την τούρτα που του έκανα, γιατί ήταν πολύ μικρότερη σε σχέση με της Μελίνας που ήταν σαφώς μεγαλύτερη, δίπατη. Και τους είπα: «Ηρεμήστε, είμαστε μόνοι μας. Ποιοι θα φάνε την τούρτα;» (γελάει)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ